Wie is Hadewij Slootweg?

xx

“THERE IS A FOUNTAIN OF YOUTH: IT IS YOUR MIND, YOUR TALENTS, THE CREATIVITY YOU BRING TO YOUR LIFE AND THE LIVES OF THE PEOPLE YOU LOVE. WHEN YOU LEARN TO TAP THIS SOURCE, YOU WILL TRULY HAVE DEFEATED AGE.”
– Sophia Loren (1934 – )

 

Mijn naam is Hadewij Slootweg en ik ben projectmanager, adviseur en coach op het gebied van langlevendheid. Ik droom van een mooie toekomst, voor mij en de mensen om me heen. Toch zie ik mezelf vooral als een rationele vrouw die graag probleemoplossend te werk gaat. Ik ben enthousiast en probeer altijd iedereen bij elkaar te houden en te brengen.

 Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te inspireren en stimuleren op het gebied van gezond ouder worden. De overtuiging dat alles nog kan geeft me zoveel en motiveert mij om dit ook met anderen te delen. 

 

Zakelijk

Ik merkte al vroeg dat de rationele kant me goed afging. Daarover leer je simpelweg ook meer op school. Ik ging econometrie aan de Universiteit van Maastricht studeren. Dat ging over rekenen en redeneren, dat kan ik.

Als projectmanager en consultant help ik al 20 jaar bedrijven en instellingen om veranderingen en verbeteringen door te voeren. In werkwijze, klanttevredenheid en prestaties. Inlevingsvermogen en samenwerking zijn hierbij essentieel, naast de rationele component.

Toch is het niet altijd makkelijk om het resultaat van mijn werk vast te stellen. Daarom zijn referentiepunten enorm belangrijk. Ik ben in staat op basis van deze referentiepunten, samen met de klant een realistisch doel neer te zetten en met behulp van een tijdspad en plan om dit te bereiken.

Ik help mijn klanten te reflecteren (learning by experience), hun acties aan te scherpen en geef ze voorbeelden van anderen die hetzelfde traject doorlopen hebben (learning by example).

Voor meer informatie zie LinkedIn.

Opdrachtgevers

“I will never give in to old age until I become old.
and I’m not old yet!”

– Tina Turner (1939 – ) 

Persoonlijk

Persoonlijk stel ik mezelf ook aan de lopende band doelen. Wat meer en meer naar voren komt vanuit alle hoeken is het levendig willen blijven.

Ik heb best wat moeite met het feit dat ik niet meer tot de jeugd behoor. Dat wil ik nog best graag. Het geeft me een gevoel dat de wereld voor me ligt. Dat er geen gepasseerd station is. Opeens was de gedachte er: wat als ik 130 word?

Het begon als een grap, maar inmiddels zit het in me. Ik besef me heel goed dat ik zuinig moet zijn op mijn ik. In alle facetten.

Dit heeft geleid tot onderzoeken en experimenten. Ik wil weten hoe ik zelf invloed kan hebben. Stap voor stap voorwaardenscheppend voor een lang en levendig bestaan. Omdat er zoveel informatie beschikbaar is, is het moeilijk door de bomen het bos te zien heb ik gemerkt.

Ik had zelf de behoefte handvatten te hebben, te kunnen meten. Aanvankelijk om te meten waar ik stond. Later om te meten of de acties die ik neem effect hebben. Inmiddels heb ik daar een model voor ontwikkeld en ga ik systematisch aan de slag met mijn gezondheid. Deze lessen wil ik graag met jullie delen, online en offline.

Meer weten?