Hoe kan ik je helpen?

“We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets.” – Marilyn Monroe (1926-1962)

Graag help ik je verder op de gebieden van gezond ouder worden en duurzame inzetbaarheid. Ik bied trajecten aan voor individuen en organisaties.

Voor bedrijven

Als projectmanager en consultant help ik je graag met het thema lang leven. Of dat nu het lang levendig houden van je organisatie is, de mensen die er werken of de groep patiënten of klanten die je bedient.

Voorbeelden zijn:

Projectmanagement voor bijvoorbeeld bedrijven en instellingen die:

  • Positieve gezondheid en/of duurzame inzetbaarheid nastreven
  • Producten en diensten aanbieden in relatie tot vitaliteit en/of langlevendheid

Advies en implementatie van:

  • Het LangLevendig-programma binnen organisaties voor hun eigen personeel (beleid, ontwerp, implementatie en selectie leveranciers, contractmanagement)
  • Een LangLevendig-module voor verzekeraars voor hun verzekerden
  • Verbeteren van de fysieke werkomgeving

Netwerksamenwerking op het gebied van langlevendheid. Ik ken de meeste spelers en ik heb ruim ervaring met het optimaliseren van klant/ leveranciersrelaties, ketens en netwerken.

Daarnaast zijn individuele coachingsessies mogelijk voor medewerkers die een impuls op het gebied van positieve gezondheid kunnen gebruiken.

Voor individuen

Ik kan op verschillende manier helpen met Lang Levendig voor JOU. Samen kijken we waar jouw behoefte ligt. Het is altijd maatwerk.

We starten met de LangLevendig-scan. Ik kan je op weg helpen met het aanbrengen van focus én ik kan je in contact brengen met de beste coaches in jouw omgeving die je kunnen helpen bij je ontwikkeling op de parameters van langlevendheid.

Als je wilt kom je eens in de zoveel tijd terug voor een nameting. Zo beklink je de stappen die je maakt en pak je door naar het next level.

Wil je een keer vrijblijvend met mij sparren over dit thema, persoonlijke coaching of een samenwerking?